subota, 1. prosinca 2018.

11.Stručno-metodički skup Pula 2019.

              

Poštovane kolegice i kolege!


Pozivamo Vas na 11. stručno-metodički skup učitelja i nastavnika matematike Metodika nastave matematike u osnovnoj i srednjoj školi  koji će se održati od 14. do 16. studenog 2019., u Puli, hotel Park Plaza Histria.
Tema ovogodišnjeg skupa je Geometrija u nastavi matematike.

Na Skup su pozvani svi učitelji i nastavnici matematike osnovnih i srednjih škola, učitelji razredne nastave te sveučilišni profesori Republike Hrvatske i šire. Pored pozvanih predavača od strane organizatora, Pozivamo i Vas da na ovome, 11. po redu Skupu uzmete aktivno učešće kao predavač i/ili voditelj radionice. 


Na Skupu ćemo pored plenarnih pozivnih predavanja i prioćenja te metodičkih radionica, omogućiti izložbe radova te održavanje stručnih promocija (prezentacije, publikacije, novi udžbenici, časopisi, računali programi i razna oprema).


Pozivamo sva zainteresirane udruge i pojedince te izdavače stručne literature da promoviraju svoja dostignuća, da izlože svoje publikacije, promoviraju pojedina izdanja. (prijava na skup.mdi@gmail.com )


Učiteljice i učitelji razredne nastave će, pored za njih planiranoga programa,sudjelovati na svim ostalim predavanjima i radionicama i ostalim popratnim aktivnostima za vrijeme cijelog održavanja Skupa.

Prijava rada/radionice sa sažetkom do 1. ožujka 2019.
Dostava konačne verzije rada do 1. svibnja 2019.

Prijava i dostava radova na e-mail adresu: skup.mdi@gmail.com 


Popis priopćenja i radionica koje su prihvaćene za Stručno-metodički skup i biti će tiskane u Zborniku radova te predstavljene na Skupu. 
Plan rada (podložan promjenama iz objektivnih razloga)

Radovi i radionice iz Pule (koje su nam ostavili autori).


Emisija Indeks, TV Nova 19.11.2019.Radujemo se vašem dolasku i aktivnom sudjelovanju na našem skupu, našoj Puli  J

Srdačan pozdrav i do skorog viđenja,  

                                                  

Robert Gortan, prof.

predsjednik MDI

Nema komentara:

Objavi komentar